Vad är IP-DaaS?

Nöd- och kritiska kontrollrum är beroende av fjädrande kommunikationer.

Det är där IP-DaaS kommer in.

IP-DaaS - IP-Dispatcher som en tjänst - är vår intelligenta värdstyrda kontrollrumslösning. Hosted och stödd av Eltel i Sverige, är det en programvaruös lösning som integrerar all din kända hårdvara - radio, telefoni, CCTV och talkgrupper - på en skärm. IP-DaaS används i över 70 kontrollrum över hela världen och möjliggör snabb kommunikation när det är mest viktigt.

  • Hosted kontrollrumslösning som integrerar dina kommunikationskanaler

  • Fullt anpassningsbart gränssnitt

  • Oöverträffad säkerhet och tillförlitlighet

  • Hosted och stödd av Eltel i Sverige

 
Swedish Police.jpg

Används i 70 kontrollrum runt om i världen

Testade och betrodda, vår IP-DaaS-lösning - känd som Cortex - används i över 70 internationella kontrollrum. Den stöder polis och brandtjänster samt kritiska tjänster inklusive transport och luftfart.

Stödja 69% av brittiska polisstyrkorna

Våra kontrollrumsteknologier finns i nästan 70% av brittiska polisstyrkor. Vi är stolta över att stödja missionskritiska operationer i hela Storbritannien. Vi arbetar också med polisen och andra i Mellanöstern.

Anslutning av globala transportdata-hubbar

Vi håller tusentals anställda och miljontals passagerare säkra varje år på stora internationella transportcentrum, inklusive Dubai International Airport, London Gatwick och London Underground.


Hur kan vi stödja dig?

Det är inte bara vår teknik som förvandlar ditt kontrollrum - det är också vårt folk och deras kompetens.

När du väljer oss får du en mängd insikt och resurser i bästa praxis. Vårt samhälle har tillgång till vanliga användargrupper och ett onlineforum för att dela idéer, hämta frågor och servicefall. Vi kör också regelbundna webinarier och workshops som är gratis att delta i - den nuvarande serien täcker olika aspekter av LTE-nätverk.

  • Tvååriga användargrupper

  • Webinarier och workshops om bästa praxis

  • Whitepapers och ledande resurser

  • Online kundsamhälle

Swedish Train.jpg

Lås upp nya möjligheter med molnet ...

Vår Cloud Control Room-lösning tar IP-DaaS ett steg längre.

Cloud Control Room revolutionerar kontrollrummen, fungerar som en appbaserad lösning som hanterar inkommande samtal och meddelanden, sociala medier, resurs- och personlokalisering, röstinspelning, incidenthantering och mer. Det kan underlätta flerkanals offentlig kontakt via telefon, sociala medier och livechatt - exakt vad framtida tjänster ska byggas på.

Uppladdad per användare, per månad som Software-as-a-Service (SaaS), finns det ingen extra kostnad för uppgraderingar eller support. Denna modell gör det också möjligt för kontrollrummet att vara helt flexibelt för att förändra den offentliga efterfrågan, till exempel för att rymma större händelser. Slutligen gör det prenumerationsbaserade förslaget det enkelt att leverera den senaste tekniken till användarna, med nya appar som ständigt utvecklas och är tillgängliga att välja och använda direkt.

APD Cloud Control Room.JPG

call center 3.png

Komma i kontakt

Ta reda på hur vi kan hjälpa dig att omforma ditt kontrollrum med IP-DaaS. Om du vill se IP-DaaS kan vi få vår teknik och vårt team till ditt kontor - eller om du föredrar kan du besöka oss i vår hemstad Hull i Yorkshire i Storbritannien .

För att prata med oss, ring bara +44 (0) 1482 808300 eller du kan maila hello@apdcomms.com.